NightShade Studio Videochat

logoluminiSlide thumbnail
11
123

Daca te-ai gandit  sa lucrezi in videochat, NightShade Studio iti ofera posibilatea sa faci acest lucru respectand toate prevederile legale din Romania.

Probabil ca cel mai placut lucru in videochat este acela ca, oricat ai cheltui in weekend, poti castiga la loc chiar de luni, iar portofelul tau e mereu plin si poti lua distractia de la capat.

Gandeste-te cum e sa fii machiata de o profesionsita in make-up in fiecare zi in care ajungi la serviciu! Imagineaza-ti ce stare de bine iti da asta si cat de respectata te simti ca femeie. Acest lucru este posibil la NightShade Studio , pentru ca noi vrem sa fii frumoasa si bine dispusa mereu.
Pe langa faptul ca primesti multi bani in fiecare zi, poate ca cel mai bun lucru care ti se intampla când lucrezi la NightShade beneficiezi de un program flexibil. Ai mereu libertatea sa-ti alegi orele si zilele in care vrei sa muncesti. Iar in restul timpului, poti sa-ti bei linistita cafeaua in cel mai luxos restaurant, cu prietenele, in vreme ce alti oameni din muncesc de zor, de dimineata pana seara.

Micile avantaje de care vei beneficia la NightShade Studio:

  1. Activitatea noastra se desfasoara intr-un ambient profesional. Nevoile modelelor noastre cat si al clientilor nostrii sunt puse pe primul loc.
  2. Fiecare model lucreaza in camera aleasa de ea, singura in camera, in conditii de confidentialitate, intimitate, discretie si curatenie perfecta.
  3. Fiecare model poate sa aleaga intre Contract Individual de Munca (Carte de Munca), sau Contract de Colaborare.
  4. Ambele tipuri de contracte au la baza Noul Cod Civil si Principiul Liberului Consimtamant al Partilor.
  5. Modelele isi pot alege singure locul de desfasurare al activitatii de videochat: din studio sau de acasa.
  6. Toate site-urile de videochat cu care colaboram asigura confidentialitatea si securitatea informatiilor de pe site-uri.
  7. NightShade colaboreaza cu o firma de avocatura care ofera asistenta si consultanta fetelor care doresc sa afle mai multe despre legalitatea activitatii de videochat.
  8. Oferim cover-ul perfect pentru parinti tai cat si prieteni ( Pe cartea de munca va figura job-ul de OPERATOR PC sau MODEL ) deci poti spune oricand ca lucrezi in diferite domenii de activitate.
  9. Singurul nostru “dezavantaj” este acela ca nu oferim BONUSURI FICTIVE , oferim doar BONUSURI PE MERIT.
  10. Echipa NightShade Studio este constitutita din PERSONAL FEMININ .

NightShade Studio iti protejeaza IDENTITATEA:

Daca vrei sa stii cum asiguram discretia față de jobul tău, îți spunem că toate siteurile de videochat pe care lucram au optiunea de a selecta tarile pe care doresti sa fie banate. Din start, profilul modelelor noastre este invizibil in Romania si in tarile in care sunt prezenti multi romani: Italia, Spania si Grecia.

Daca ai rude, cunostinte, sau prieteni care sunt plecati, de exemplu, in Portugalia, vom bloca accesul pe aceste siteuri tuturor utilizatorilor de internet de pe teritoriul Portugaliei.

În plus, e bine de stiut ca membrii siteurilor de videochat se indragostesc repede de fete frumoase si inteligente ca tine. Asa ca s-ar putea sa se intample sa iti ceara date personale pentru a te putea contacta si inafara discutiilor platite, de aceea, te sfatuim sa nu dai niciun detaliu despre numele tau adevarat, numarul de telefon, adresa de acasa sau cea de e-mail !

Așa vei reuși să faci o mulțime de bani, fiind sigură că identitatea ta este pe deplin protejată.

Follow by Email
Facebook
Google+
YouTube